Οδηγός για τα εργαλεία

82
Οδηγός για τα εργαλεία

κολύμβησης Το κολύμπι φαίνεται να απαιτεί πολύ λίγο εξοπλισμό με την πρώτη εμφάνιση, αλλά υπάρχουν αρκετά βασικά αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να τα έχετε. Εδώ είναι μια γρήγορη εισαγωγή σε όλα όσα θα χρειαστείτε.

Μαγιό Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για μαγιό, αλλά θα πρέπει να ψωνίζετε με σύνεση. Αποφύγετε τον πειρασμό να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα κατάστημα για οτιδήποτε έχει μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση. Για να κατανοήσετε καλύτερα εάν τα μαγιό είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας, κάντε κάποια έρευνα σχετικά με το πώς οι προηγούμενοι πελάτες είχαν βιώσει το προϊόν.

Σκεφτείτε την ποιότητα του υφάσματος. Θα παραμείνει το χρώμα και το σχήμα του μετά από ώρες σε χλωριωμένο νερό; Αναζητήστε προϊόντα με υψηλή ποσότητα τερεφθαλικού πολυβουτυλενίου (PBT). Αυτό το ύφασμα είναι μια μορφή πολυεστέρα που στεγνώνει πολύ γρήγορα και έχει καλή αντοχή στα αλκάλια, το αλμυρό νερό και το χλωριωμένο νερό. Μια μεγάλη ποικιλία είναι αυτό που πρέπει να περιμένετε από ένα καλό κατάστημα αθλητικών ειδών.

Wetsuit

Μια αξιοπρεπή στολή είναι απαραίτητο εάν σκοπεύετε να προπονηθείτε σε ανοιχτά νερά για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Μην τσιγκουνευτείτε να αποκτήσετε ένα με λιγότερο, επειδή παίρνετε αναμφισβήτητα αυτό που πληρώνετε.

Για να εξηγήσει τα κουστούμια της, κάθε εταιρεία θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών φράσεων που μουδιάζουν το μυαλό. Ωστόσο, αντί να ενδώσετε στην ορολογία, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι αν δεν πιστεύετε ότι η κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα θα είναι τακτικό συστατικό της προπόνησής σας στην κολύμβηση, μπορείτε πάντα να νοικιάσετε μια στολή.

μαγιό επένδυσης Η

αγορά ενός μπλουζιού με επένδυση για χρήση σε πιο κρύες πισίνες είναι μια έξυπνη κίνηση, ειδικά για τους άντρες. Είναι σημαντικό να έχετε εξοπλισμό που θα σας καλύψει σχεδόν για κάθε πιθανότητα, επειδή δεν έχουν όλες οι πισίνες την ίδια θερμοκρασία και ορισμένες εξωτερικές πισίνες μπορεί να είναι πολύ πιο κρύες.

Γυαλιά Ένα καλό ζευγάρι γυαλιά είναι απαραίτητα για να κολυμπήσετε σωστά με το κεφάλι σας βυθισμένο. Μπορείτε να παραλάβετε ένα ζευγάρι για όχι πάρα πολλά χρήματα, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν τα αγοράσετε.

Για τη βέλτιστη εφαρμογή στο κεφάλι σας, χρειάζονται γυαλιά με εύκολα ρυθμιζόμενο ιμάντα. Για να αποτρέψετε την είσοδο νερού, τα γυαλιά πρέπει να εφαρμόζουν άνετα στο πρόσωπό σας, αλλά όχι τόσο σφιχτά ώστε να ερεθίζουν τα μάτια ή τη μύτη σας. Εάν κολυμπάτε συχνά σε ανοιχτά νερά, ίσως θέλετε να σκεφτείτε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα σετ γυαλιών με πιο σκούρους φακούς, ίσως με προστασία UV.

Καπάκι πισίνας

Πολλές πισίνες θα απαιτούν από εσάς να φοράτε σκουφάκι, αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνουν, συνιστάται να το πάρετε. Είναι φθηνά και θα θωρακίσουν το τριχωτό της κεφαλής σας από το χλώριο του νερού. Ένα σκουφάκι κολύμβησης είναι απαραίτητο για την προστασία του κεφαλιού σας από τα στοιχεία, ειδικά όταν κολυμπάτε σε ανοιχτά νερά.

Βατραχοπέδιλα

Ένα αξιοπρεπές σετ μικροσκοπικών βατραχοπέδιλων μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε ορισμένες δεξιότητες που σχετίζονται με το εγκεφαλικό, ιδιαίτερα τα χέρια σας. Ανακουφίζει από την πίεση στα πόδια σας και σας απελευθερώνει ώστε να συγκεντρωθείτε μόνο στην τεχνική του εγκεφαλικού σας. Αν και πολλές πισίνες δεν σας επιτρέπουν να τις χρησιμοποιήσετε, είναι ιδανικές αν θέλετε να πάτε στη θάλασσα ή να κολυμπήσετε σε ανοιχτά νερά.

Leave a Reply