Οι 10 κορυφαίες συμβουλές κολύμβησης για αρχάριους

111
Οι 10 κορυφαίες συμβουλές κολύμβησης για αρχάριους

Μόλις μαθαίνουν να κολυμπούν; Ακολουθεί μια λίστα με μερικά εύκολα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την κολύμβησή σας λίγο πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική. Θα μετρήσετε γρήγορα τα μήκη μόλις ζεσταθείτε και φορέσετε τα κατάλληλα γυαλιά.

γλιστρήστε για να εγκλιματιστείτε

Αποφύγετε να πηδάτε στην πισίνα πριν ζεσταθείτε και αρχίσετε να κολυμπάτε σε μήκος. Αν γλιστρήσετε για λίγα λεπτά στην αρχή της πρακτικής σας, το αίμα θα ρέει και θα βοηθήσει το σώμα σας να προσαρμοστεί στο να βρίσκεται στο νερό.

2. Ασκηθείτε στην αναπνοή

Δοκιμάστε να ξαπλώσετε στο πλάι και να εξασκηθείτε στην αναπνοή σας αφού έχετε κάνει ολίσθηση. Όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να αφιερώσετε για να βελτιώσετε την τεχνική σας, τόσο το καλύτερο. Η αναπνοή είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο εγκεφαλικό.

3 Επαληθεύστε το χρονοδιάγραμμα των συνεδριών πισίνας

Σήμερα, οι περισσότερες πισίνες έχουν καθορισμένες περιόδους λωρίδων κατά τις οποίες οι λωρίδες διαιρούνται. Ίσως χρειαστεί να μπείτε και να βγείτε από άλλους κολυμβητές εκτός των συνεδριών λωρίδας, κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό.

4 Συντήρηση του εξοπλισμού σας

Μετά από κάθε κολύμπι, φροντίστε να πλένετε τελείως τα μαγιό σας για να απαλλαγείτε από το χλώριο. Αυτό θα το κάνει να ζήσει περισσότερο.

5 Επιλογή του εξοπλισμού σας

Κάντε μια σοφή επιλογή και βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε χρήσιμα αντικείμενα και όχι απλώς αυτά που είναι ελκυστικά στο μάτι. Μερικά μαγιό και μπαούλα από κομψά καταστήματα θα μπορούσαν να φαίνονται υπέροχα, αλλά μετά από μερικές βουτιές, μπορεί να χάσουν το σχήμα τους ή να ξεθωριάσουν.

Βάλτε τον εξοπλισμό σας ένα πλαστικό κουτί στη θέση του.

Αγοράστε μία από τις πλαστικές μπανιέρες αποθήκευσης που χρησιμοποιείτε για το σπίτι σας σε οποιαδήποτε αποθήκη DIY. Μετά από μια βουτιά, είναι πολύ πιο λογικό να πετάτε βρεγμένα πράγματα σε ένα από το να τα βάζετε σε μια αθλητική τσάντα.

7 Βάλτε ένα σκουφάκι κολύμβησης Η

τακτική χρήση μιας πισίνας με πολύ χλώριο μπορεί να βλάψει το τριχωτό της κεφαλής σας και περιστασιακά να προκαλέσει ξεφλούδισμα. Το να φοράτε ένα φτηνό καπάκι μπορεί να σας βοηθήσει να το αποτρέψετε και να έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Φορέστε μαγιό με φόδρα.

Η επένδυση σε μια επένδυση με επένδυση θα ενισχύσει σημαντικά την απόλαυση της κολύμβησης εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ποτέ να ζεσταθείτε στο νερό. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι άνετη χωρίς να επηρεάζεται η κίνηση. Μην υποθέτετε ότι μπορείτε να φοράτε το ίδιο πράγμα σε κάθε πισίνα γιατί οι θερμοκρασίες μπορεί να διαφέρουν πολύ.

9 Αφαιρέστε την ομίχλη από τα γυαλιά

Τα γυαλιά είναι ένα κρίσιμο συστατικό της σωστής κολύμβησης και αν δεν τα προσέξετε, μπορεί να θολώσουν. Αγοράστε λίγο υγρό ξεθάμπωσης και εφαρμόστε το συχνά πριν κολυμπήσετε.

10 Επιλογές γυαλιών με σκίαση εξωτερικού χώρου

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε γυαλιά με φιμέ φακούς, εάν σκοπεύετε να κολυμπήσετε σε ανοιχτά νερά όλο το καλοκαίρι. Τα μάτια σας θα προστατεύονται από τον ήλιο από αυτά, όπως θα έκαναν τα συνηθισμένα γυαλιά ηλίου.

Leave a Reply