συμπεριφορές

83
συμπεριφορές

Υπάρχουν αρκετές καθημερινές δραστηριότητες που βλάπτουν την εμφάνισή μας. Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ελκυστικότητα και τη νεανικότητα σας, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις 5 κορυφαίες συνήθειες.

1 Ο ύπνος μπορεί να βλάψει την εμφάνισή σας

Αν και κάθε πριγκίπισσα χρειάζεται έναν καλό ύπνο, ο πολύς ύπνος μπορεί να γεράσει πρόωρα την επιδερμίδα σας. Είναι η μαξιλαροθήκη σας που είναι η πηγή του προβλήματος και όχι η πράξη του ύπνου. Απροσδόκητα, η μαξιλαροθήκη σας μπορεί να απομακρύνει την υγρασία από εσάς, κάτι που μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Επιπλέον, μπορεί να αφήσει το πρόσωπό σας με αντιαισθητικές γραμμές.

Θα πρέπει να πάρετε ένα μεταξωτό κάλυμμα μαξιλαριού, σύμφωνα με τους δερματολόγους, για να λύσετε το πρόβλημα της μαξιλαροθήκης σας. Όταν ξαπλώνουμε το κεφάλι μας κάτω για τη νύχτα, το δέρμα μας δεν χάνει καμία ζωτική υγρασία, καθώς το μετάξι περιέχει αμινοξέα που είναι πανομοιότυπα με αυτά των ενυδατικών μας. Το θέμα επιλύθηκε.

2 Η χρήση του μακιγιάζ μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα σας

Η μέση γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιεί 12 προϊόντα ομορφιάς κάθε μέρα, ωστόσο αυτά τα αντικείμενα μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην εμφάνισή σας. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ένοχοι ότι χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας για να εφαρμόσουμε κρέμες προσώπου και μακιγιάζ. Ενώ η χρήση των δακτύλων σας είναι αποδεκτή, πόσοι από εμάς πλένουμε πρώτα τα χέρια μας; Ενώ μερικοί από εμάς πλένουμε τα χέρια μας πριν κάνουμε μακιγιάζ το πρωί ή το βράδυ, λιγότεροι από εμάς το κάνουμε όταν περιστασιακά χρειάζεται να τα αγγίζουμε.

Αυτό δεν θα αρέσει στο δέρμα μας. Εφαρμόζοντας τα προϊόντα σας με αυτόν τον τρόπο, μεταφέρετε βακτήρια από τα δάχτυλά σας, που είναι πηγή μόλυνσης και κηλίδων, στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών πριν χρησιμοποιήσετε τα πινέλα μακιγιάζ ή τα αγαπημένα σας καλλυντικά προϊόντα για να αποφύγετε τα σπασίματα ενώ εξακολουθείτε να φαίνεστε όμορφη.

3 Μπορείτε να γερνάτε πίνοντας νερό με ένα μπουκάλι ή άχυρο

Αν και η ενυδάτωση του δέρματός μας με νερό μπορεί να μας βοηθήσει να δείχνουμε καλύτεροι, η μέθοδος που πίνουμε πραγματικά μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε χειρότεροι. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μπουκάλια ή καλαμάκια για να πίνουν καθημερινά, αλλά ξέρατε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος; Οι ίδιες πτυχές και ρυτίδες γύρω από το στόμα μας που δημιουργεί το κάπνισμα μπορεί να προκληθούν από αυτό το είδος ποτού. Ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα ποτήρι για να πάρετε την καθημερινή σας δόση νερού και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μπουκάλια και καλαμάκια εάν θέλετε να φαίνεστε νέοι και χωρίς ρυτίδες.

4 Η ομιλία μπορεί να βλάψει το δέρμα σας

Όλοι θα είχαμε κερδίσει χρυσά μετάλλια μέχρι τώρα αν η ομιλία ήταν Ολυμπιακό άθλημα. Ωστόσο, ενώ μας αρέσει να χαλαρώνουμε στο τηλέφωνό μας και να μιλάμε με τους φίλους μας, το δέρμα σας δεν το κάνει.

Εξετάστε τις τοποθεσίες όπου αφήνουμε τα τηλέφωνά μας. Τα αφήνουμε στα καθίσματα στα αποδυτήρια, στη θήκη ποτών των αυτοκινήτων μας και σε επιτραπέζια καφέ. Αφήνουμε τα τηλέφωνά μας στους πάγκους των καταστημάτων, τα δανείζουμε σε φίλους, ακόμη και τα αφήνουμε έξω όταν πλένουμε τα χέρια μας στις δημόσιες τουαλέτες.

Όταν εξετάζετε το τηλέφωνό σας με αυτόν τον τρόπο, είναι κατανοητό ότι μπορεί να οδηγήσουν σε ατέλειες και κηλίδες. Χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω, δώστε λίγο περισσότερη προσοχή στο σημείο που θα τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας.

5 Το λούσιμο των μαλλιών σας μπορεί να τα βλάψει.

Το ελάχιστο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρείτε τον εαυτό σας καθαρό εάν θέλετε να νιώθετε καλά και να φαίνεστε όμορφα. Αν και η βασική υγιεινή είναι αναμφισβήτητα ένα ουσιαστικό συστατικό της ρουτίνας ομορφιάς σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τα προϊόντα σας. Ένας αφριστικός παράγοντας που ονομάζεται θειικό λαουρεθικό νάτριο μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα σαμπουάν και μαλακτικά.

Παρόλο που χρησιμοποιείται συχνά, αυτή η ουσία μπορεί να βλάψει το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία σας. Η κλινική ελέγχου της τριχόπτωσης εξηγεί ότι το θειικό λαουρεθικό νάτριο μπορεί πραγματικά να συντομεύσει τη φάση της τριχόπτωσης των μαλλιών σας και ακόμη και να προκαλέσει επιβράδυνση του κύκλου ανάπτυξης των μαλλιών σας. Επιλέξτε λοιπόν προϊόντα που δεν περιέχουν αυτή τη χημική ουσία, όπως βιολογικά σαμπουάν και μαλακτικά, για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας πυκνά και λαμπερά.

Leave a Reply