5 συμβουλές για να βελτιώσετε την ταχύτητα και τη φυσική σας κατάσταση

80
5 συμβουλές για να βελτιώσετε την ταχύτητα και τη φυσική σας κατάσταση

Όταν περπατάτε έξω , μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε την απόδοση της ταχύτητάς σας τρώγοντας τα σωστά πράγματα και χρησιμοποιώντας μερικά απλά κόλπα και συστάσεις .

Οι εύκολες συμβουλές και τα κόλπα για το realbuzz θα διασφαλίσουν ότι όχι μόνο θα αποφύγετε τραυματισμούς και θα βελτιώσετε την ευεξία σας, αλλά θα γίνετε και πιο γρήγορος και πιο κατάλληλος περιπατητής. Αυτό ισχύει είτε μιλάτε για περπάτημα με δύναμη , περπάτημα αγώνα ή απλώς για μια σταθερή προπόνηση για να αυξήσετεεπίπεδα υγείας και φυσικής κατάστασης .Αν και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες όσον αφορά το περπάτημα, αυτές οι λίγες απλές προτάσεις και τεχνικές μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε την ταχύτητά σας και να γίνετε καλύτεροι ως αποτέλεσμα .

Προσαρμόστε τη στάση σας.


Εάν το κάνετε σωστά, το περπάτημα μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε τόσες θερμίδες με το τζόκινγκ , ενώ ασκείτε λιγότερο άγχος στο σώμα σας .Όπως και η ίδια η ζωή , το να φτάσεις εκεί που πας εξαρτάται περισσότερο από το πώς θα φτάσεις εκεί παρά από το πόσο μακριά θα φτάσεις.Η στάση σας, κάτι που πιθανώς θεωρείτε δεδομένο, θα πρέπει να είναι το μέρος για να ξεκινήσετε σε αυτήν την κατάσταση.

Κρατήστε το κεφάλι και το στήθος σας ψηλά, τους ώμους σας προς τα κάτω αντί να γέρνουν, την πλάτη σας χαλαρή και το πηγούνι σας στο ύψος καθώς συγκεντρώνεστε προς τα εμπρός και όχι στο έδαφος.Αντί να κουνάτε τα χέρια σας στο σώμα σας από τη μία πλευρά στην άλλη, μετακινήστε τα από μπροστά προς τα πίσω, όχι ψηλότερα από το στέρνο σας.Επιπλέον, προσπαθήστε να διατηρήσετε μια μικροσκοπική γωνία κάτω των 90 μοιρών με τα χέρια σας, αποφύγετε την υπερβολική αιώρηση των χεριών και διατηρήστε απαλά κλειστά τα χέρια .

Μπορείτε να ταξιδέψετε πιο γρήγορα και να γίνετε καλύτεροι αλλάζοντας τη στάση σας με αυτούς τους εύκολους τρόπους!

2 Κάντε πιο γρήγορα, μικρότερα βήματα


Ο ρυθμός σας αυξάνεται κάνοντας σύντομα, γρήγορα βήματα .Προσπαθήστε να μην επιμηκύνετε τους βηματισμούς σας ή να μην υπερβείτε. Αντίθετα, κουνήστε τα χέρια και τα πόδια σας πιο γρήγορα.Μια μικρή προσαρμογή στο μήκος και στο ρυθμό του βηματισμού σας θα έχει σύντομα ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα .Η αύξηση του μεταβολισμού του σώματός σας είναι η καλύτερη στρατηγική για να ξεπεράσετε τη δυσκολία της απώλειας βάρους , την οποία μπορείτε να κάνετε προσθέτοντας μυς που καταναλώνουν ενέργεια .

Μπορείτε φυσικά να σφίξετε και να τονώσετε το στομάχι, τους γλουτούς, τους μηρούς, τους γοφούς, τους ώμους και το άνω μέρος της πλάτης , αν επιταχύνετε το ρυθμό κατά μήκος της διαδρομής .Σπρώξτε με τα δάχτυλα των ποδιών σας και κρατήστε τη λεκάνη σας ελαφρώς προς τα εμπρός. Εστιάστε στην προσγείωση στη φτέρνα σας και αφήστε το ελατήριο στους μύες της γάμπας σας να σας οδηγήσει μπροστά.

3 Πάρτε μια φυσική αναπνοή


Κάντε συνήθεια να αναπνέετε βαθιά και ρυθμικά , έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να λαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο οξυγόνο .Και ακόμα κι αν η αναπνοή σας θα αυξηθεί αν περπατήσετε αρκετά γρήγορα , δεν θα σας κόψει η αναπνοή .Μπορείτε επομένως να περπατήσετε πιο γρήγορα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις εάν έχετε περισσότερο οξυγόνο στο σύστημά σας . _

4 Διατηρήστε τη σωστή τροφοδοσία καυσίμου


Οι βασικές αρχές της απώλειας βάρους είναι πολύ απλές: πρέπει να ξοδεύετε περισσότερες θερμίδες καθημερινά από όσες λαμβάνετε .Προσπαθήστε να καταναλώνετε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και χαμηλά λιπαρά , όπως φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, σάντουιτς κοτόπουλου ή τόνου , φρουτόψωμο , κουλουράκια ή χυμούς φρούτων για να παρέχετε στο σώμα σας την ενέργεια που θα χρειαστεί ενώ ταξιδεύετε.Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε μια μικρή ποσότητα σοκολάτας , επειδή, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ψυχολογικά της οφέλη μπορεί να αντισταθμίσουν την υψηλή περιεκτικότητά της σε λιπαρά και ζάχαρη .

5 Μην ξεχνάτε να ενυδατωθείτε


Είναι σημαντικό να ενυδατωθείτε μετά την προπόνηση , ιδανικά με νερό ή άλλο ρόφημα χωρίς θερμίδες ή με λίγες θερμίδες .Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναπληρώσετε τα υγρά που χάνετε κατά το περπάτημα και να μειώσετε την επιθυμία σας να φάτε πολύ αμέσως , επιτρέποντάς σας να αποκομίσετε τα πλεονεκτήματα της βόλτας σας πολύ αφού τελειώσετε .

Leave a Reply